Om virksomheden

Alere Toxicology er et diagnostikfirma, der arbejder med forskellige typer af højkvalitative medicinske analyser. Vi ejes i dag af Concateno plc, et engelsk firma, som i dag regnes for at være Europas førende firma inden for narkotestning.

Det hovedsagelige virksomhedsområde er narkotikarelaterede narkotest.

Alere Toxicology blev etableret i Sverige i 1985 som et fritstående selskab til det tidligere moderselskab Helena Laboratories USA, under navnet HL Scandinavia. Vores hovedkontor ligger i Täby nord for Stockholm.

Virksomheden introducerede lyntest for narkotikaanalyse i Sverige i 1994 og var dermed først i landet med dette. Virksomheden er blevet udviklet kontinuerligt gennem årene, og nutidens Alere Toxicology har altid været markedsførende i Sverige.

Vores kunder findes inden for flere forskellige segmenter. Det handler om socialforsorgen, amterne, psykiatriske klinikker, statens behandlingssteder og institutioner for unge, kriminalforsorgen, bedriftsundhedstjenesten og private aktører som behandlingshjem.

Aleregruppen har en komplet produktportefølje inden for narkotestning. Desuden har man sine egne laboratorier og udviklingsenheder, hvilket betyder flere fordele for Alere Toxicology, som kan udnytte gruppens ekspertise.

Alere Toxicology tilbyder et komplet og kvalitetssikret sortiment af narkotest til analyse af urin, spyt samt hår.

Vidensformidling, kompetent personale og høj tilgængelighed er vigtige indslag i Alere Toxicologys virksomhed. Vi tilbyder løbende uddannelser for vores kunder ved produktuddannelse ude hos kunden og regelmæssige seminarer med højkvalitative eksterne forelæsere.

Alere Toxicology er markedsførende i Sverige af narkotikarelaterede lyntest og har i alle år arbejdet for, at vores kunder skal opleve os som en kompetent og nær samarbejdspartner i arbejdet mod narkotika.

Beskrivelse af virksomheden

Alere Toxicology introducerede narkotikarelaterede lyntest og målet var, at det på en enkel og patientnær måde skulle være muligt at …

Mer »

Miljøpolitik

Miljøpolitik for Alere Toxicology Denne miljøpolitik skal anvendes som information til alle ansatte hos Alere Toxicology samt til vores kunder og leverand…

Mer »

tilbage

Blot et enkelt klik...

Bestil - Bestil dine varer her

Downloads - Bruksvejledning, Detektionsliste etc.

Tilmelding for nyhedsbrev - Tilmeld dig for nyhedsbrev med mail, for at være sikker på at vores nyheder når frem til dig!