Videnscenter

Gennem vores netværk bliver vi informeret om erfaringer vedrørende anvendelse af nye narkotikatyper, nye forskningsresultater inden for misbrugspleje og meget, meget andet. Det er vores hensigt på forskellige måder at sprede denne viden til dig, bl.a. her i vores videnscenter.

Grunduddannelse

Alere Toxicologys produktspecialister arbejder dagligt med at uddanne og videreuddanne vores kunder i, hvordan man gennemfører narkotest på en korrekt og sikker måde for at opnå pålidelige resultater.

Denne uddannelse er omkostningsfri og kan bookes direkte hos jeres produktspecialist.

Videreuddannelsesseminar

Hvert år arrangerer vi på Alere Toxicology fire til seks større seminarer eksklusivt for vores kunder. Informationen om vores seminarer opdateres kontinuerligt.

Specialuddannelser

Alere Toxicology arrangerer også halvdagsseminarer og specialseminarer, der tilpasses efter kundens behov og ønsker. Tal med din produktspecialist.

Spørgsmål og svar urintester

  Betyder det noget, hvis stregen på testene har forskellig styrke? Nej den mindste antydning til streg bør tolkes som et negativt testresul…

Mer »

tilbage

Blot et enkelt klik...

Bestil - Bestil dine varer her

Downloads - Bruksvejledning, Detektionsliste etc.

Tilmelding for nyhedsbrev - Tilmeld dig for nyhedsbrev med mail, for at være sikker på at vores nyheder når frem til dig!