Spørgsmål og svar urintester

 

Betyder det noget, hvis stregen på testene har forskellig styrke?

Nej den mindste antydning til streg bør tolkes som et negativt testresultat.

 

Skal jeg lave en ny test, hvis jeg er usikker på svaret?

Nej Alle test med det samme serienummer vil vise det samme resultat. Hvis du får et positivt svar, hvor den undersøgte nægter at have taget stoffer/stoffet?, bør prøven sendes til et laboratorium for yderligere kontrol.

 

Kan jeg få forskellige svar på en multi-test, og på en single stiks?

Ja. Hvis urinen indeholder stof nær grænseværdien. Hvis du er i tvivl, skal prøven altid sendes til laboratoriet for en verifikations analyse.

 

Kan indtagelse af birkes give en positiv reaktion på opiat test?

Ja. Men kun for en meget kort tid.

 

Kan du få forskellige svar på Alere Toxicologys test og laboratoriet?

Ja. Analysens svar er altid baseret på følsomhed og grænseværdi. I tilfælde af positiv screening med en hurtigtest, bør prøven sendes til et laboratorium for yderligere kontrol.

 

Kan resultatet påvirkes ved at drikke en masse før testen tages?

Ja. Hvis større mængder af væske indtages kort tid før testen er der en risiko for, at det kan blive en fortynding af urinen og dermed under grænseværdien for analysen. Man kan få et falsk negativt testresultat.

 

Kan klienten manipulere testen ved at fx spise citron?

Nej Det er meget svært at spise sig til en manipulation af prøven. Men alt, der er røget ned i urinen kan påvirke analyseresultaterne.

 

Hvorfor kan jeg få en positiv reaktion på Alere Toxicologys narkotest som senere viser sig at være negative på laboratorium?

I alle screeningsundersøgelser er der risiko for en såkaldt kryds-reaktion. Testen registrerer, når det er noget andet i urinen (fx et lægemiddel), som senere filtreres væk i  en verifikation. Af denne grund bør man altid sende et positivt analyseresultater videre for en verifikations analyse hvis  den undersøgte nægter til at have taget stoffer, eller hvis svaret kan føre til en strafferetlig sanktion for den undersøgte.

Hvis du har andre spørgsmål end dem, der indgår på denne side, kan du ringe til din produktspecialist på telefon 4346 6322 eller
kundeservice på telefon +46 8 544 717 30. Vi har åbent alle hverdage fra 8:00 til 16:30 (fredag til 16:00)

tilbage

Blot et enkelt klik...

Bestil - Bestil dine varer her

Downloads - Bruksvejledning, Detektionsliste etc.

Tilmelding for nyhedsbrev - Tilmeld dig for nyhedsbrev med mail, for at være sikker på at vores nyheder når frem til dig!